Dit jaar wordt er wederom door de Zorgfederatie Oldenzaal en de Zorggroep Sint Maarten in samenwerking met de Wandel4daagse Oldenzaal een speciale route uitgezet voor mindervaliden in een rolstoel. De route is elke dag ongeveer 2,5 kilometer lang en duurt 3 dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag. De route zal onder begeleiding van vrijwilligers van de Zorgfederatie Oldenzaal gelopen worden. Let er op dat deze route elke dag op een andere locatie en om een andere tijd start dan de korte en de lange routes. De route zal ook geschikt zijn voor mensen die slecht ter been zijn en gebruik maken van een rollator. Het is wel de bedoeling dat je zelf een duwer regelt voor de eventuele rolstoel.

Programma

Kosten

De kosten voor deelname aan de mindervaliden route zijn € 12,00 per persoon voor alle drie de dagen samen. Dit is inclusief een medaille, wat lekkers onderweg, koffie met broodje of gebak na de tijd en bij de intocht een bloemetje voor de deelnemer.

Aanmelden & vragen

Aanmelden voor deze route is voor iedereen mogelijk. Je kunt jezelf aanmelden door te bellen met Anita Laarveld van de Zorgfederatie via 0541-513433 of per e-mail naar a.laarveld@zorgfederatieoldenzaal.nl. Je kunt dit dus niet doen via deze website. Ook voor vragen kun je bij hen terecht.

Medaille

Deelnemers aan de mindervaliden route zullen net zoals alle andere wandelaars een medaille ontvangen op de slotdag bij de finish en zullen tegelijk de finish over komen met alle andere deelnemers.

Sfeerimpressie mindervaliden3daagse - Foto 1
Sfeerimpressie mindervaliden3daagse - Foto 2
Sfeerimpressie mindervaliden3daagse - Foto 3
Sfeerimpressie mindervaliden3daagse - Foto 4