Voor de slotdag beginnen- en eindigen we zoals vanouds in het centrum van Oldenzaal. We duiken de mooie natuur in ten oosten van Oldenzaal. Een mooie en vooral ook feestelijke afsluiter van de Wandel4Daagse Oldenzaal.

Startlocatie

Korte & lange route: Marktsteen, Groote Markt Oldenzaal
Mindervaliden route: Mariahof, Beatrixstraat 64, 7573 EC, Oldenzaal

Starttijden & routebeschrijvingen

Starttijd Lengte Route
18.15 uur - 18.30 uur Kort Routebeschrijving
17.30 uur - 18.00 uur Lang Routebeschrijving
18.30 uur Mindervaliden Routebeschrijving

Parkeren

Voor deze locatie kun je gebruik maken van de normale parkeerplaatsen in de binnenstad van Oldenzaal. De gebruikelijke parkeerkosten zijn van toepassing. Let er daarbij op dat het koopavond is op vrijdag en dat het betaald parkeren die avond van kracht is tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie over parkeren in de binnenstad op de website van de gemeente.

Fietsen graag parkeren in de fietsenstallingen in de binnenstad en niet op de Groote Markt zelf.

Openbaar vervoer

Deze locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er stoppen diverse bussen zoals lijn 60, 62, 64 en 66 rondom de binnenstad met slechts een kort wandeling resterend. Komende met de trein kun je vanuit NS Station Oldenzaal bus 60, 62 of 66 nemen richting het centrum of anders is het 10 minuutjes lopen.

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Gratis drinkwater

Op het marktplein is een watertappunt aanwezig waar je gratis drinkwater kunt tappen. Neem je eigen flesje mee en vul deze bij om onderweg voldoende te kunnen drinken.

Vermaak onderweg

Binnenkort maken we bekend wat er onderweg te beleven is. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.