Voor de slotdag beginnen- en eindigen we in het centrum van Oldenzaal. We duiken de mooie natuur in ten oosten van Oldenzaal. Een mooie en vooral ook feestelijke afsluiter van de Wandel4Daagse Oldenzaal.

Startlocatie

Marktsteen, Groote Markt Oldenzaal

Starttijden & routebeschrijvingen

Starttijd Lengte Route
18.15 uur - 18.30 uur Kort Routebeschrijving
17.30 uur - 18.00 uur Lang Routebeschrijving

Parkeren

Voor deze locatie kun je gebruik maken van de normale parkeerplaatsen in de binnenstad van Oldenzaal. De gebruikelijke parkeerkosten zijn van toepassing. Let er daarbij op dat het koopavond is op vrijdag en dat het betaald parkeren die avond van kracht is tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie over parkeren in de binnenstad op de website van de gemeente.

Fietsen graag parkeren in de fietsenstallingen in de binnenstad en niet op de Groote Markt zelf.

Openbaar vervoer

Deze locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er stoppen diverse bussen zoals lijn 60, 62, 64 en 66 rondom de binnenstad met slechts een kort wandeling resterend. Komende met de trein kun je vanuit NS Station Oldenzaal bus 60, 62 of 66 nemen richting het centrum of anders is het 10 minuutjes lopen.

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Hapje vooraf

Voor een hapje vooraf aan de wandeling kun je vandaag terecht bij Tante Annies en Stadshotel Ter Stege.

Vermaak onderweg

Op deze slotdag zal dweilorkest de Sputterkearls vanaf ongeveer 17.30 uur voor jullie spelen bij de Marksteen in het centrum van Oldenzaal. Vanaf 19.15 uur zal dit worden voortgezet bij de Potskamp. Tot slot vanaf 20.15 uur, na de intocht, wordt het optreden vervolgd op de Grote Markt tot 20.45/21.00 uur.