Voor de 61e editie van de Wandel4Daagse Oldenzaal hebben we weer een aantal mooie routes uitgestippeld. Je kunt elke dag bij de start kiezen of je de korte route van ongeveer 5 tot 6 kilometer, of de lange route van ongeveer 10 tot 12 kilometer, wilt lopen. Tevens zal er een speciale route zijn voor mindervaliden.

Scootmobielen, kinderwagens en bolderkarren

Deelnemers in een scootmobiel kunnen aan zowel de wandel4daagse als de mindervaliden wandel3daagse deelnemen, naar gelang hun voorkeur. We houden echter bij het opstellen van de wandelroutes bij de wandel4daagse niet specifiek rekening hiermee. Er zitten daardoor wat smalle bospaden en doorgangen in iedere route. Hetzelfde geldt voor mensen die kinderwagens en bolderkarren mee willen nemen: kan en mag, maar het kan soms wat lastig zijn.

Komoot

Dit jaar kun je wederom ook gebruik maken van Komoot om de routes te navigeren.

Winacties

Het lopen nog leuker maken? Tijdens de Wandel4Daagse kun je meedoen aan winacties op woensdag en donderdag.

Blijf op de wandelpaden

Speciaal verzoek vanuit de organisatie: blijf op de wandelpaden en ga niet van de paden af. Dit om de natuur en de omgeving te beschermen en ervoor te zorgen dat we in de komende jaren ook weer een vergunning kunnen verkrijgen voor het gebruik van de natuurgebieden voor het lopen van de Wandel4Daagse.