Dit jaar viert de Wandel4Daagse Oldenzaal haar 60e editie. We hebben vier dagen een aantal mooie nieuwe routes uitgezet, je kunt ter plekke kiezen of je de korte route van ongeveer 5 tot 6 kilometer, of de lange route van ongeveer 10 tot 12 kilometer, wilt lopen. Tevens zal er een speciale route zijn voor mindervaliden.

Scootmobielen, kinderwagens en bolderkarren

Deelnemers in een scootmobiel kunnen aan zowel de wandel4daagse als de mindervaliden wandel3daagse deelnemen, naar gelang hun voorkeur. We houden echter bij het opstellen van de wandelroutes bij de wandel4daagse niet specifiek rekening hiermee. Er zitten daardoor wat smalle bospaden en doorgangen in iedere route. Hetzelfde geldt voor mensen die kinderwagens enĀ bolderkarren mee willen nemen: kan en mag, maar het kan soms wat lastig zijn.

Komoot

Dit jaar kun je voor het eerst ook gebruik maken van Komoot om de routes te navigeren.

Fitcoins

Inwoners van Zuid-Berghuizen kunnen extra Fitcoins verdienen door zich aan te melden voor de Wandel4Daagse Oldenzaal in de Fitcoins App.

Winacties

Het lopen nog leuker maken? Tijdens de Wandel4Daagse kun je meedoen aan winacties. Zo kun je meedoen voor de leukste foto en op donderdag voor de woordpuzzel.