De Wandel4Daagse Oldenzaal begint dit jaar vanaf een nieuwe locatie: het NS Station Oldenzaal. Vandaag wandelen we een mooi rondje door het prachtige natuurgebied Boerskotten waar Zuid Berghuizen mee omringd wordt.

Startlocatie

NS Station, Stationsplein 14, 7573 AV, Oldenzaal

Starttijden & routebeschrijvingen

Starttijd Lengte Route
17.45 uur - 19.00 uur Kort Routebeschrijving
17.45 uur - 18.30 uur Lang Routebeschrijving

Vanaf 17.00 uur tot aan einde starttijd van de routes (18.30 uur voor de lange route, 19.00 uur voor de korte route) is het mogelijk om je knipkaart op te halen bij onze stand bij het startpunt op het Stationsplein. De starttijden zijn ruim genomen zodat iedereen op zijn eigen tempo kan starten. De knipkaart is tevens je stempelkaart voor de hele week. Zorg er dus voor dat je deze altijd bij je hebt. Beide routes kunnen pas vanaf 17.45 uur gelopen worden. Eerder zijn de routes nog niet opgezet en de verkeersregelaars nog niet op hun post aanwezig.

Parkeren

Deze locatie beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Openbaar vervoer

Deze locatie is prima bereikbaar per openbaar vervoer. Er stoppen treinen komende vanuit Hengelo en een trein komende vanuit Bad Bentheim. Tevens stoppen er diverse bussen zoals lijn 60, 62, 64 en 66.

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Hapje vooraf

Voor een hapje vooraf aan de wandeling kun je vandaag terecht bij NS Station Spoor 6.

Vermaak onderweg

Vandaag speelt Dweilorkest Oln’zels Knooi Ensemble vanaf 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur. Tevens spelen ze ook voor de mindervaliden wandel3daagse die op doortocht gaan via de Groene Loper naar de Muziekkoepel Oldenzaal in Zuid Berghuizen.