Ook in 2024 zullen we gebruik maken van Komoot. Komoot is een app die je kunt gebruiken om routes te plannen en te navigeren. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Bij het aanmaken van een nieuw Komoot account kun je kiezen voor 1 gratis regio. Indien je hierbij voor Twente kiest, kun je gratis de routes van de Wandel4Daagse lopen.

App downloaden

Download Komoot voor Android Download Komoot voor iOS

Komoot is tevens te gebruiken op Smartwatches van Garmin, Polar, Samsung, Suunto, Huawei, Apple en COROS. Meer informatie hierover is te vinden op de Komoot website.

Account aanmaken

Een account maak je eenvoudig aan door naar de account pagina van Komoot te gaan en je e-mail adres in te vullen.

Kosten

Komoot staat elk nieuw account toe om 1 regio gratis te kiezen om binnen te kunnen navigeren. Zorg ervoor dat je hiervoor Twente kiest. Indien je een andere regio kiest of reeds eerder hebt gekozen voor je Komoot account, zul je eenmalig moeten betalen voor Komoot Maps (vanaf 3,99 euro eenmalig) om de routes van de Wandel4Daagse te kunnen gebruiken.

Direct naar de routes

De routes van de Wandel4Daagse zijn te vinden op de Komoot website.

Vind ons op Komoot

Help, ik kom er niet uit!

We kunnen je helaas niet helpen bij het installeren of werkend krijgen van Komoot. Indien je Komoot wilt gaan gebruiken, probeer dan ruim voor de start van de Wandel4Daagse thuis alvast of je Komoot werkend kunt krijgen op je device. Raadpleeg voor eventuele problemen het hulpcentrum van Komoot.

Disclaimer

De Wandel4Daagse Oldenzaal heeft op geen enkele wijze een affiliatie met Komoot. We gebruik Komoot enkel als hulpmiddel om de routes van de Wandel4Daagse te kunnen navigeren. De Wandel4Daagse Oldenzaal is niet verantwoordelijk voor het functioneren van Komoot. Ook de medewerkers en vrijwilligers onderweg kunnen je hier geen ondersteuning bij aanbieden. Indien je problemen hebt met Komoot, dien je contact op te nemen met de support afdeling van Komoot.

Komoot op Smartwatch