Op deze dag lopen we een voor veel deelnemers bekende route. We wandelen namelijk wederom door het prachtige recreatiegebied Het Hulsbeek. Een mooie route door de natuur met een aantal leuke bezienswaardigheden onderweg.

Startlocatie

Lange & korte route: Hulsbeek P1, Oude Almeloseweg, 7576 PE Oldenzaal
Mindervaliden route: Mariahof, Beatrixstraat 64, 7573 EC, Oldenzaal

Starttijden & routebeschrijvingen

Starttijd Lengte Route
18.00 uur - 19.00 uur Kort Routebeschrijving
17.45 uur - 18.30 uur Lang Routebeschrijving
18.30 uur Mindervaliden Routebeschrijving

Parkeren

Voor deze locatie kun je gebruik maken van de P1 parkeergelegenheid bij Het Hulsbeek voor zowel auto’s als fietsen. Je zult het parkeerterrein betreden via een zij-ingang en niet via de reguliere ingang met slagbomen. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en je te wijzen waar je moet zijn. Dit parkeerterrein is voor deze avond speciaal opengesteld voor de Wandel4Daagse en vrij van parkeerkosten (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen). Twee EV oplaadpunten zijn aanwezig.

Fietsen kunnen worden gestald in de fietstenstalling van Het Hulsbeek bij P1, net over het bruggetje.

Openbaar vervoer

Deze locatie is helaas slecht bereikbaar per openbaar vervoer. Bus 60 stopt bij halte Oldenzaal Griekenlandlaan. Vanaf hier is het nog zo’n 25 minuten wandelen naar de startlocatie.

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Gratis drinkwater

Op diverse plekken op Het Hulsbeem zijn gratis watertappunten waar je drinkwater kunt tappen. Neem je eigen flesje mee en vul deze bij om onderweg voldoende te kunnen drinken.

Wedstrijd

Iedereen die wil kan gedurende de wandelroute mee doen aan een wedstrijd. Je gevonden antwoord kun je naderhand insturen via onze website om mee te dingen naar een prijsje. Meer informatie over de wedstrijd en de prijs vind je op de winactie pagina.

Vermaak onderweg

Gedurende de avond zullen er optredens zijn van dweilorkest OKE, Oldenzaals Knooi Ensembele.

Met optredens van Anke Engelbertink Zing je Fit wordt deze avond met 2 optredens van 20 minuten compleet gemaakt met zang van verschillende mensen. 1 Optreden voor vertrek en 1 tijdens de terugkomst van de deelnemers.

Voor de minder validen is er in de Engelse tuin een optreden van de zangeressen van de Confetties met de nodige meezingers.

Adem, Zing, Geniet

Ben jij toe om een stap verder te zetten en meer uit je passie te halen dan het zingen onder de douche? Dan is Zing je fit echt iets voor jou! Wat zing je fit voor jou doet? die hoge noot is zoveel makkelijker geworden en je kunt meer met je stem dan je ooit had verwacht. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen zing jij dat ene nummer en straal je als een artiest! Je geniet, hebt plezier. Zenuwen zijn ‘‘part of the deal’’ geworden en je presentatie? die heeft het ‘‘wow’’ effect gekregen! Te mooi om waar te zijn? Ik ga deze uitdaging graag met jou aan! WELKOM bij Zing je fit!