Menig ervaren Wandel4Daagse wandelaar zal ook bekend zijn met deze route. Deze avond wandelen we een rondje door de natuurschoon van Tankenberg en omgeving. Een prachtige route met een aantal mooie vergezichten.

Deze avond kun je ook meedoen aan het woordspel langs de route. Hierbij maak je kans op vrijkaarten voor Monkey Town. Meer informatie hierover vind je op de winactie pagina.

Startlocatie

Hotel ‘t Landhuis, Bentheimerstraat 118, 7573 EC Oldenzaal

Starttijden & routebeschrijvingen

Starttijd Lengte Route
18.00 uur - 19.00 uur Kort Routebeschrijving
17.45 uur - 18.30 uur Lang Routebeschrijving

Parkeren

We zijn voor deze dag aangewezen op de openbare parkeerplaatsen in de wijk rondom Het Landhuis, welke beperkt zijn. De Bentheimerstraat zal tussen de Kalheupinklaan en de Haerstraat, dus voor het Landhuis, worden afgesloten voor autoverkeer door onze verkeersregelaars voor de veiligheid van de deelnemers. Gelieve zoveel mogelijk per fiets te komen en parkeeroverlast in de wijk te voorkomen.

Fietsen kunnen geparkeerd worden aan de zijkant van Het Landhuis. Let erop dat de oprit toegankelijk blijft voor de hulpdiensten.

Openbaar vervoer

Deze locatie is bereikbaar per openbaar vervoer. Buslijn 593 stopt bij halte Oldenzaal Kalheupinklaan vanaf waar het nog 2 minuten wandelen is. Ook kun je buslijn 62, 64 of 66 nemen en uitstappen bij halte Oldenzaal Vos de Waelstraat. Vanaf hier is het nog ca. 10 minuten wandelen.

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Hapje vooraf

Voor een hapje vooraf aan de wandeling kun je vandaag terecht bij Het Landhuis.

Vermaak onderweg

Voor aanmoediging en vermaak staat vandaag Dweilorkest Krisus voor jullie klaar. Zij spelen vanaf 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur.