Leuk dat je je in wilt schrijven voor de Wandel4Daagse!

Voor jullie geldt het speciale kortingstarief van € 4,00 euro per persoon.

Je dient zelf te zorgen voor een begeleider. Dit mag een ouder, verzorger, oom, tante, buurman, buurvrouw, etc. zijn. Dat is helemaal aan jou wie je mee neemt. Zowel jij als je begeleider dienen zich in te schrijven via deze website en lopen mee voor het speciale tarief van € 4,00 euro per persoon. Wandelt er meer dan één begeleider met je mee? Bijvoorbeeld je beide ouders? Laat de andere(n) zich dan inschrijven via een normale inschrijving tegen het normale tarief. Begeleid je begeleider meerdere kinderen? Bijvoorbeeld je broer of zus? Geen probleem. Dat kun je in het inschrijfformulier aangeven. De begeleider hoeft dan uiteraard maar één keer te betalen.

Het zou tof zijn om jullie in schooltenue te zien lopen. Vraag bij je juf of meester of er een speciaal schoolshirt is dat je aan kunt trekken. Mocht dit niet lukken of kunnen, jammer, maar het is niet verplicht.

Voor dit tarief mag je alle vier de dagen meelopen. Jij en je begeleider ontvangen bij de finish op vrijdag een medaille als herinnering en beloning voor je deelname.

Jij en je klasgenoten hoeven niet allemaal tegelijk te starten en finishen. Het is wel zo gezellig om met je klas samen te lopen. Trek dus je schoolshirt aan of neem een spandoek mee en moedig je klasgenoten aan om mee te doen en spreek onderling gezamenlijk een tijd af om te starten.

Dit speciale kortingstarief geldt alleen bij voorinschrijving tussen zondag 21 april 2024 en maandag 20 mei 2024 om 18.00 uur via de onderstaande inschrijfknop.

Inschrijven voor basisschoolleerlingen