Binnen de wijk Zuid-Berghuizen van Oldenzaal vindt momenteel een pilot plaats met Fitcoins. Fitcoins is een initiatief van de gemeente Oldenzaal om inwoners te stimuleren om meer te bewegen. Voor elke 1000 stappen die je loopt, krijg je 1 Fitcoin. Deze Fitcoins kun je vervolgens inwisselen voor leuke aanbiedingen bij lokale ondernemers.

Kosten

Deelname is gratis voor inwoners van Zuid Berghuizen in Oldenzaal. De gemeente Oldenzaal betaalt de kosten voor de Fitcoin App. Op de website van het Sociaal Plein Oldenzaal kun je lezen hoe je je gratis kunt aanmelden voor Fitcoins.

Extra Fitcoins verdienen

In de Fitcoins App kun je aangeven dat je mee gaat doen aan de Wandel4Daagse Oldenzaal. Je krijgt dan maar liefst 50 Fitcoins extra naast de reguliere Fitcoins die je verdient met het wandelen als je de Wandel4Daagse Oldenzaal uitloopt.

Bij de finish op vrijdag 2 juni 2023 kun je je bonus Fitcoins laten bijschrijven door je te melden bij de Fitcoins stand bij de finish van de Wandel4Daagse naast de Rabobank aan de Groote Markt in Oldenzaal. Op vertoon van je Wandel4Daagse knipkaart zullen je bonus Fitcoins worden bijgeschreven.

Aanmelden in de Fitcoins app

App downloaden

Download Fitcoins voor Android Download Fitcoins voor Apple

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Fitcoins initiatief op de website van het Sociaal Plein Oldenzaal.

Veel gestelde vragen

Help, ik kom er niet uit!

Kijk even voor uitleg en instructies op de website van het Sociaal Plein Oldenzaal. Kom je er daarmee nog niet uit? Voor vragen over de Fitcoins app of hulp bij het installeren kun je contact opnemen met Ruben Kattier via r.kattier@oldenzaal.nl. Vanuit de Wandel4Daagse organisatie kunnen je helaas niet helpen bij het installeren of werkend krijgen van Fitcoins.

Indien je Fitcoins wilt gaan gebruiken, probeer dan ruim voor de start van de Wandel4Daagse thuis alvast of je Fitcoins werkend kunt krijgen op je telefoon.

Ik woon niet in Zuid Berghuizen, kan ik dan ook meedoen?

Nee, helaas. Deelname aan Fitcoins is momenteel enkel mogelijk voor inwoners van Zuid Berghuizen in Oldenzaal. Mogelijk dat in de toekomst Fitcoins ook beschikbaar komt voor andere wijken in Oldenzaal, maar dit zal niet meer zijn voor de Wandel4Daagse in 2023.